Facebook Pixel

Новий пункт видачі замовлень в самому центрі Києва

Новый пункт выдачи заказов

10 грудня в м Київ відкрився новий пункт видачі товарів магазину BIOTUS і тепер ви можете самостійно забирати свої замовлення, не переплачуючи за послуги доставки.

Новий пункт видачі замовлень знаходиться в самому центрі Києва, за адресою: метро Палац Спорту, вул. Басейна, 19. Графік роботи: пн-сб 9.00-20.00, нд 10.00-19.00

Також хочемо нагадати, що зараз діє безкоштовна доставка в поштомати MEEST до 31 січня 2021 року.

Сьогодні є можливість замовити вітаміни для підтримки і захисту організму від захворювання COVID - вітамін Д3, вітамін С, хелатний цинк ТМ Biotus, а також продукцію світових брендів, таких як Thorne Research, Nature`s Way, Carlson Labs, Now Foods.

В асортименті інтернет магазину також є медичні маски, антисептики, експрес-тести на коронавірус. Замовляйте вітаміни в інтернет-магазині biotus.ua. Пріоритет BIOTUS - якісний підбір і швидка доставка вітамінів. Чекайте нові точки видачі в містах України!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.