Гречана крупа необсмаженого, ORGANIC COUNTRY, 400 г
Крупа гречана необсмаженого органічна, Україна
Органічна гречана крупа володіє чудовими поживними властивостями і не відноситься до сімейства зернових. Ці необсмажені ядра зеленої гречки дуже прості в приготуванні і може бути готове до вживання протягом декількох хвилин. Це смачний гарячий продукт використовується для сніданків, плову, або в незліченних традиційних російських стравах. Продукт є хорошим джерелом клітковини і білка. Гречана крупа містить вітаміни, мінеральні речовини, амінокислоти. Використовуйте гречану крупу в будь-яких рецептах, які вимагають цілісного зерна: каші, плов, супи і салати. З гречаного борошна готують велику кількість страв, таких як локшина, млинці, тонкі млинці та оладки. Саме сира, термічно необроблена, зелена гречка, є найбільш корисним для організму людини продуктом і відмінно підходить для пророщування в домашніх умовах. На сайті Biotus ви можете ознайомитися з продукцією, придбати корисні для здоров'я крупи і готові продукти з них, а також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Способи приготування гречки:
Спосіб 1: традиційний. Гречку промити, залити окропом (співвідношення крупи і води 1: 2) і варити на повільному вогні 15 хвилин.
Спосіб 2: Для схуднення. Крупу перемолоти в кавомолці і приймати порошком, заливаючи водою. Цей спосіб вживання зеленої гречки очищаюча організм і дозволяє позбутися від зайвих кілограмів.
Спосіб 3: Пророщування. Гречку промити, залити холодною водою і залишити на пару годин. Потім воду злити, а гречку добре промити. Далі накрити марлею і залишити приблизно на добу. Через добу можна вже побачити маленькі зелені паростки - гречка готова до вживання. Її потрібно ще раз промити і зберігати в холодильнику не більше 2 діб.
Спосіб 4: Запарювання в термосі. Гречку потрібно залити гарячою водою, закрити щільно кришкою і залишити на 8 годин. Гречка нічим не відрізняється від вареної, тільки в ній зберігаються всі корисні речовини.
Інші інгредієнти:
100% зерно гречки органічного землеробства
Зберігати в сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів. Уникати впливу прямих сонячних променів.
Номер партії співпадає з датою фасування.
Термін зберігання - 14 місяців. Дата фасування вказана на упаковці
склад: | |||
Порція: 1/4 чашки (42 г) | |||
Порцій в упаковці: 16 | |||
В одній порції | % Від добової потреби * | ||
калорії | 308 | ||
білки | 12,26 г | ||
жири | 3,3 г | ||
вуглеводи | 57,1 г | ||
Харчові волокна | 37,7% | ||
вітамін B1 | 28,7% | ||
вітамін B6 | 20% | ||
вітамін PP | 36% | ||
магній | 50% | ||
калій | 15,2% | ||
фосфор | 37,3% | ||
Залізо | 37,2% | ||
цинк | 17,1% | ||
мідь | 64% | ||
Марганець | 78% | ||
селен | 15,1% | ||
З утокова потреба заснована на дієті в 2000 калорій. |
|
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації