Хлібопекарське борошно 1: 1, Baking Flour, Bob's Red Mill, 1.24 кг
Хлібопекарська борошно (без глютену) 1-к-1 від Bob's Red Mill дозволяє легко перетворити традиційні рецепти без глютену. Можна зробити свій улюблений рецепт випічки, замінивши пшеничне борошно цієї незвичайної сумішшю. Вона прекрасно сформульований для хлібобулочних виробів з приголомшливим смаком і текстурою - без будь-яких додаткових спеціальних інгредієнтів. Продукт ідеально підходить для випікання печива, тортів, тістечок, кексів і багато чого іншого.
Хлібопекарська борошно (без глютену) являє собою суміш борошна гарбанзо бобів, картопляного крохмалю, цільного зерна білого сорго, тапиока і Фава бобів. Це просто унікальне поєднання для тих, хто чутливий до глютену. Хлібопекарської борошном можна замінити пшеничне борошно в різних рецептів з додаванням ксантановая камеді або гуарової камеді. Одна порція борошна (34 г) містить 3,5 г цільного зерна і 10% волокон від рекомендованої добової потреби. Цей продукт був перевірений на безглютенову цілісність в лабораторії контролю якості з використанням тесту ELISA клейковина аналіз. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus.
Bob's Red Mill, 1 to 1 Baking Flour
Рецепт чорничного кексу: 2 чашки борошна 1-к-1 хлібопекарського борошна; 2 чайні ложки розпушувача; 1/2 чайної ложки солі; 1/2 чашки масло, м'якого; 1 1/4 чашки плюс 1 столова ложка цукру, 2 яйця; 1/2 чашки сколотин; 1 1/2 склянки свіжої чорниці.
Розігріти духовку. З'єднати разом борошно, розпушувач і сіль. У великій мисці масло і 1 1/4 склянки цукру змішати. Додати яйця по одному поступово, збиваючи після кожного додавання. Додайте половину суміші борошна і збити. потім додати решту суміш борошна і збити поки до утворення тіста. Акуратно складіть ягоди чорниці в рідке тісто.
Помістити у форми для тесту, попередньо змастивши їх маслом. Випікати протягом 30 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Охолодити протягом 5 хвилин. 12 кексів.
Інші інгредієнти: гладкий білий рис (мука), борошна з цільного зерна коричневого рису, картопляний крохмаль, борошно з незбиране зерна білого сорго, борошно тапиоки, ксантанова камедь.
Зберігати в прохолодному, сухому місці.
склад: | ||
Порція: 1/4 чашки (37 г) сухий | ||
Порцій в упаковці: 34 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 130 | |
Калорії від жирів | 5 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 10 мг | 0% |
всього вуглеводів | 30 г | 10% |
Харчові волокна | 1 г | 4% |
цукор | ||
білок | 2 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 2% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денне споживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
4
- Использую эту муку для выпечки во всех рецептах вместо пшеничной муки: печенье, пирожные, кексы, хлеб. Выпечка получается мягкой и пушистой с потрясающим вкусом и текстурой.