Каєнський перець, Cayenne, Nature's Way, 40000 SHU, 100 капсул
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Варіанти фасування
Оптова знижка
Каєнський перець, 40000 SHU, Cayenne, 40,000 SHU
Каєнський перець, він же перець Чилі, є найгострішою з відомих кулінарії приправ. Звичайно вживати його в їжу ризикують не багато, а дуже даремно, адже крім гастрономічною цінності він має і потужний оздоровчий ефект. Каєнський перець містить вітаміни А, В6, К, С, залізо, калій, магній, рибофлавін. Багатий на каротиноїди, піперидин, жирні та ефірні олії. Але основна цінність Перця Чилі капсацін- це він дає гостроту перцю, бореться зі злоякісними клітинами і стимулює ріст волосся. Доведено, що прийом кайенського перцю має загальнозміцнювальну дію на організм. А так само покращує імунітет, прискорює циркуляцію крові (відновлюючий червоні кров'яні тільця і очищаюча артерії від бляшок), покращує серцеву діяльність, роботу шлунково-кишкового тракту, печінки і жовчного. Часто застосовується при застудах і респіраторних захворюваннях. Ще одна унікальна інтелектуальна здатність кайенського перцю він сам визначає стан судин - розширюючи звужені і звужує розширені судини. Володіє протигрибковими і протизапальними властивостями. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus
Рекомендації щодо застосування:
Приймати по 1 капсулі три рази на день, бажано під час їжі.
Інші інгредієнти:
Капсула рослинного походження (гіпромелоза).
Попередження: якщо ви страждаєте від печії, гастриту або виразки - перед прийомом проконсультуйтеся з лікарем. Пам'ятайте, надмірні дози можуть викликати роздратування шлунково-кишкового тракту. Зберігати в прохолодному, сухому, недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо друк під ковпаком зламана або відсутній.
склад: | ||
Порція: 1 капсула | ||
Порцій в упаковці: 100 | ||
Склад однієї порції | % Від добової потреби | |
Каєнський перець (плоди) | 450 мг | ** |
** Добова потреба не визначена. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації