Червоний дріжджовий рис, Choleast-900, Thorne Research, 120 капсул
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Варіанти фасування
Оптова знижка
Червоний дріжджовий рис - це продукт, виготовлений шляхом ферментації рису грибом Monascus purpureus, який і надає йому червоний колір. Червоний дріжджовий рис здавна входить в раціон харчування народів Китаю та Сходу і використовується в традиційній китайській медицині. Він містить багато корисних для організму компонентів, які позитивно впливають на всі органи і системи. Червоний дріжджовий рис стимулює обмін речовин і циркуляцію крові, зберігає нормальну роботу печінки, нирок, відновлюючий функцію селезінки та шлунка, сприяє травленню, має властивість очищати кров і судини від токсинів і шлаків. Статини рослинного походження контролюють роботу ферментів, які нормалізують синтез холестерину в крові. Прийом препаратів на основі червоного дріжджового рису попереджає ризик розвитку атеросклерозу, гіпертонії, ішемічної хвороба серця, нормалізуючий рівень холестерину і контролює жировий обмін в організмі, знижує ризик виникнення хвороби Альцгеймера. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus
Thorne Research, Choleast-900
Застосування: по 1 2 капсули 2 рази на день.
Інші інгредієнти: г іпромеллоза (отримана з целюлози) капсула, лейцин.
Містить інгредієнт, отриманий з сої.
попередження:
Чи не використовувати цей продукт в період вагітності, годування грудьми, при прийомі інших препаратів, хворобах печінки, дітям до 18 років.
При виникненні м'язових болів, фісфункціі кишківника, висипу - звернутися до лікаря.
Зберігати в недоступному для дітей місці.
Зберігати в прохолодному, сухому місці.
склад: | ||
Порція: 1 капсула | ||
Кількість порцій: 120 | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
Червоний дріжджовий рис (Monascus purpureus) | 900 мг | † |
† Добова потреба не визначена. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
5
Вернуться на сторінку авторизації