Мигдаль, NATURAL GREEN, 100 г
мигдаль
Мигдаль є одним з найбільш відомих горіхів, багатих багатьма поживними речовинами. Мигдаль є хорошим джерелом білка і клітковини, відомий великим вмістом кальцію, а також вітаміну Е. Його корисно приймати при виразковій захворювання, які спричинили шлунка, порушенні зору, безсонні, підвищеній кислотності і недокрів'ї. Вважається, що ризик розвитку інфаркту при вживанні мигдалю два рази в тиждень зменшується в рази. Вітамін Е, який міститься в мигдалі дуже добре засвоюється організмом людини. Мигдаль, як продукт дієти з низьким вмістом насиченого жиру і холестерину, може знизити ризик серцевих захворювань і позитивно впливати на роботу мозку і судин. На сайті Biotus ви можете не тільки купити мигдаль даного виробника, а й ознайомитися з продукцією інших брендів, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Рецепт мигдального молока
1 стакан сирого мигдалю промийте і залийте великою кількістю холодної чистої води на ніч. Вранці подрібніть горіхи в блендері з 1 склянкою води, щоб вода стала білою - схожою на коров'яче молоко. Потім додайте 2 склянки води і перейдіть все ще раз в блендері протягом 30-40 секунд. Процідіть молоко через щільну лляну тканину або марлю, складену в 4-6 шарів. Ретельно відіжміть макуха. Не поспішайте викидати макуху, він дуже смачний і відмінно підходить в якості добавок для приготування цукерок, паштетів і салатів. Зберігати мигдальне молоко слід в холодильнику не більше 3 днів.
Інші інгредієнти:
100% ядро кісточки мигдалю нежарених.
Попередження: після відкриття пакет зберігати в прохолодному місці.
склад: | ||
Порція: 30 г | ||
Порцій в упаковці: 5 | ||
| В одній порції | % Від добової потреби |
калорії | 645 |
|
білки | 18,6 г | |
жири | 57,7 г | |
вуглеводи | 16 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації