Нут, NATURAL GREEN, 400 г
Нут є одним з популярних і смачних бобів в країнах Близького Сходу та Індії. Нут (гарбанзо боби) є хорошим джерелом клітковини, білка і заліза. Вживаючи боби гарбанзо з цільного зерна при вегетаріанській дієті, можна поповнити організм білком, який можна порівняти з м'ясом або молочними продуктами. Борошно, виготовлене з цієї смачної квасолі, надає солодкий, багатий аромат хлібобулочних виробів. Нут популярний в кухні країн Близького Сходу і в індійській кулінарії, також є прекраснім інгредієнтом для безглютенової випічки. Борошно з гарбанзо бобів добре підходить для додавання в торти або хліб (до 25%). Вона також може бути використана для загущення супів, соусів або соусу. Ці круглі, неправильної форми, кремові боби мають тверду текстуру і м'який, горіховий смак. Вони зберігають свою форму і після приготування їжі.
Нут є прекрасним доповненням до запіканок, салатів і супів, тому що він містять багато білка і клітковини без жиру. З смаженого баранячого гороху можна зробити фантастичний і здорову закуску. Перемішати його з невеликою кількістю оливкової олії, посипати сіллю і перцем, а потім запекти в духовці до утворення хрусткої скоринки.
Дієти, багаті продуктами з цілісного зерна і інших рослинних продуктів з низьким вмістом жирів, насичених жирів і холестерину, може знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань і деяких видів раку. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus.
Спосіб вживання:
Промийте боби і залийте їх холодною водою на ніч (3-4 склянки води на 1 склянку бобів). Вранці злийте воду, промийте, додайте холодної води і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і проваріть 1-2 години
Нут (турецький горох) прекрасно гармонує з різними видами м'яса в густих супах: узбецької шурпі, азербайджанської Довге, тосканської юшці з нуту. З нуту можна приготувати фалафель (невеликі фрикадельки, котлетки або пиріжки з Нутовая пюре з різними наповнювачами), а також різноманітні пасти і паштети. З нього навіть роблять подобу сиру тофу. Нутовая пюре або просто відвареної або смажену горох буде прекрасним гарніром.
Інші інгредієнти:
100% боби нуту
Квасоля, горох і сочевиця є природною сільськогосподарською продукцією. Можливі сторонні вкраплення. Промити добре перед використанням.
склад: | ||
Порція: 1/4 чашки (50 г) | ||
Порцій в упаковці: 14 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 356 | |
білок | 26 г | |
жири | 3,2 г | |
вуглеводи | 57 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації