Пшеничний глютен, Arrowhead Mills, 283 г
Пшеничний глютен допомагає отримати:
Пишнішу випічку
покращує форму
покращує смак
додатковий білок
Подовжує свіжість продукту
Пшеничний глютен - «сполучна речовина». Глютен - це натуральний білок пшениці його виділяють з цілісної пшениці за допомогою чистої води. Він надає еластичність тесту і форму готової випічці. Саме тому він і є секретнім інгредієнтом пекарів, які застосовують його для випічки здоби, хліба, рулетів і кондитерських виробів. ТМ Arrowhead Mills з 1960 року є лідером в сфері органічних сумішей для випічки, зернових культур, злаків і горіхових масел.
Рекомендації щодо застосування:
Для більшості рецептів дріжджовий випічки необхідно наступне кількість глютену на склянку борошна:
1,5 ч.л. на склянку борошна для приготування хліба з висівками 1 ч.л. на склянку борошна для пшеничного хліба
Глютен необхідно ретельно змішати або просіяти разом з борошном. (При визначенні кількості по вазі - додати 2-3% глютену від ваги борошна). Кількість глютену залежить від бажаного результату і щільності борошна. У хліб з великою кількістю висівок, горіхів, родзинок, насіння і хліб з сортів борошна без пшениці потрібно додатково додавати глютен. У хліб, приготовлений в основному з невибіленої борошна вищого сорту необхідно додавати менше глютену. Додавання глютену в суміші для випічки, в які в якості розпушувача доданий пекарні порошок, дозволяє збільшити вміст білка, поліпшити форму, текстуру і смак готової випічки. Додавання глютену може не вплинути на підняття випічки, якщо в неї доданий пекарні порошок.
Інші інгредієнти: пшеничний глютен.
Попередження: зберігати в прохолодному сухому місці.
Додаткові факти:
Розмір порції: 1 ст. ложка (9 г) | ||
Кількість порцій: близько 31 | ||
склад на одну порцію | % Денний норми ** | |
калорії | 35 | |
Калорії від жирів | 0 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
насичені жири | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
калій | 5 мг | 5% |
всього вуглеводів | 3 г | 1% |
Харчові волокна | 0 г | 0% |
цукор | 0 г | |
білок | 5 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 2% | |
** Відсоток денної норми засновані на дієті в 2000 калорій. | ||
калорії: | 2000 | 2500 |
Всього жирів менш | 65 г | 80 г |
СБ жирів менш | 20 г | 25 г |
холестерин менш | 300 мг | 300 мг |
натрій менш | 2400 мг | 2400 мг |
калій | 3500 мг | 3500 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації