Пшоняне борошно, Stone Ground Millet Flour, Bob's Red Mill, цільнозернове, 567 г
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Оптова знижка
Пшоно - це крупа, отримана з плодів культивованих зерен проса. Пшоно є гарним джерелом білка, вітамінів, мінералів, незамінних амінокислот, вуглеводів та клітковини. Пшоно може входити до раціону людей, які стежать за своєю вагою, воно перешкоджає відкладенню жиру. Крупа пшоняна має характерний, солодкий смак і є одним з найуніверсальніших зерен. Пшоно є відмінним джерелом харчових волокон, що робить його відмінним рішенням для тих, хто хоче додати до раціону більше клітковини і при безглютеновій дієті. Пшоняне борошно, Stone Ground Millet Flour, Bob's Red Mill - цільнозернове, поживне з характерним солодким смаком. Пшоняне борошно є відмінним замінником звичайного пшеничного борошна, особливо для любителів безглютенової та бездрожжевої випічки. Борошно пшоняне надає вашим улюбленим ласощам легкий солодкувато-горіховий присмак і пухку текстуру. Випічка, млинці, пироги з пшоняної муки легко перетравлюється і наділяє випічку корисними властивостями.
На сайті Biotus ви можете ознайомитися з продукцією, придбати корисні для здоров'я каші, а також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Bob's Red Mill, Stone Ground Millet Flour, Whole Grain, 20 oz (567 g).
Спосіб застосування:
Вам знадобиться:
½ склянки несолоного вершкового масла, розм'якшеного
¾ склянки вершкового арахісового масла, несолоного та несолодкого
¼ склянки цукрового піску
¾ склянки коричневого цукру
1 яйце
1 чайна ложка ванільного екстракту
¾ склянки пшоняного борошна Bob's Red Mill
¼ чашки борошна тапіоки
½ чайної ложки харчової соди
½ чайної ложки розпушувача
½ чайної ложки солі
1 чашка напівсолодких шоколадних чіпсів
Застосування:
Змішайте вершкове масло, арахісове масло та цукор. Додайте яйце та ваніль і збивайте до повного розчинення. В окремій мисці змішайте борошно, харчову соду, розпушувач та сіль. Додайте сухі інгредієнти до вологих інгредієнтів та перемішайте до об'єднання. Вмішайте шоколадні чіпси. Накрийте та охолодіть тісто для печива протягом 30 хвилин.
Розігрійте духовку до 180 °С. Викладіть по 1 столовій ложці тіста на кожне печиво на лист, застелений пергаментом. Випікайте 12-15 хвилин|мінути| або поки|доки| краю не почнуть підрум'янюватися. Дайте охолонути 5 хвилин, перш ніж виймати на ґрати.
Інші інгредієнти: просо цільнозернове лущене.
Не містить: глютену.
Попередження: зберігати у прохолодному сухому місці. Після розтину краще зберігати в холодильнику або замороженому вигляді.
Розмір порції: ¼ чашки (40 г) |
||
Кількість порцій: близько 14 |
||
Кількість |
% від добової потреби* |
|
Калорії |
150 |
|
Всього жирів |
2 г |
3% |
Насичений жир |
0 г |
0% |
Трансжири |
0 г |
|
Холестерин |
0 мг |
0% |
Натрій |
0 мг |
0% |
Всього вуглеводів |
31 г |
11% |
Харчові волокна |
1 г |
4% |
Всього цукру |
0 г |
|
Включає 0 г доданих цукрів |
0% |
|
Білок |
4 г |
|
Вітамін Д |
0 мкг |
0% |
Кальцій |
3 мг |
0% |
Залізо |
1 мг |
6% |
Калій |
96 мг |
2% |
*Відсоток від добової потреби заснований на дієті в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації