Закваска бактеріальна Імуновіт, VIVO, 4 флакона
Закваска бактеріальна Імуновіт, VIVO - це джерело біфідо-і лактобактерій в формі закваски для кисломолочного продукту домашнього приготування. Закваска має натуральний смак і багато корисних властивостей як для дитини, так і для дорослих. У приготуванні Імуновіт дуже простий, і він є відмінним кисломолочним продуктом для раціону всієї родини. Вживання закваски нормалізуючий травлення, відновлюючий мікрофлору кишківника, покращує перестальтику кишківника, покращує обмін речовин, зміцнюючий імунітет. Імуновіт сприяє відновленню мікрофлори після антибіотикотерапії, попереджає розвиток бактеріальні та вірусні захворювання, підвищує опірність організму до інфекцій вчасно сезонних захворювань, в тому числі і дитячого організму. Імуновіт містить в складі доброзичливі бактерії, які при контакті з молоком активно розмножуються і роблять продукт густим, з ніжною консистенцією, без крупинок, з натуральнім і приємним смаком. Біфідо і лактобактерії, вступаючи в кишечник, підвищують захисний бар'єр, перешкоджають проникненню мікробів і токсинів, пригнічують активність патогенної флори, попереджають розвиток інфекційних захворювань і гнильних бактерій, усувають подразнення і розлади кишківника, симптоми дисбактеріозу, поліпшують всмоктування вітамінів, мінералів, корисних речовин, що надходять з їжею, запобігають виникненню алергічних реакцій. Регулярне вживання йогурту сприяє нормальній життєдіяльності організму, профілактиці шлунково-кишкових захворювань, значно зменшує кількість хворобливих днів в році. Відмінний продукт без добавок для щоденного вживання всією сім'єю, при бажанні можна додавати улюблені фрукти. Закваску також можна приймати в чистому вигляді як пробіотики, для відновлення мікрофлори кишківника, нормалізації травлення. і зміцнення імунної системи.
На сайті Biotus можна не тільки купити і ознайомитися з продукцією, але також отримати повну інформацію у наших консультантів.
VIVO, Закваска бактеріальна Імуновіт, 4 флакона.
Пропоноване використання: в тепле молоко (1-3 літри) (40 ° С - трохи тепліше тіла) додайте 1 флакон закваски. Ретельно перемішайте, загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 6-8 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш йогурт готовий!
Попередження: зберігати в холодильнику (при температурі +2 .. + 6) - 12 місяців. Не застосовувати при індивідуальній непереносимості лактози. Перед початком застосування дитиною до 1-го року проконсультуйтеся з лікарем. Кількість продукту для одноразового годування дитини зазначено в інструкції. Зберігати в оригінальній упаковці. Після розтину пакетика продукт вжити відразу. Зберігання продукту в розкритій упаковці не допускається. Допускається відхилення в температурному режимі зберігання під час транспортування, температура не повинна перевищувати +30 ° С протягом 10 діб.
Розмір порції: 1 флакон | |
Кількість на 100 г | |
калорії | 276 |
жири | 0,5 г |
білки | 8,0 г |
вуглеводи | 60,0 г |
Інгредієнти: | |
Bifidobacterium lactis (2 штаму) | |
Lactobacillus acidophilus (2 штаму) | |
Lactobacillus casei | |
Lactobacillus paracasei | |
Lactobacillus bulgaricus | |
Streptococcus thermophilus | |
Bifidobacterium infantis |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації