Зелена сочевиця, Green Lentils, Bob's Red Mill, дрібна, 680 г
Зелена сочевиця, Green Lentils Heritage Beans, Petite French Style є дивно поживним продуктом в якому міститься багато рослинного білка, який добре засвоюється організмом. Вона містить мало жиру і багато мікроелементів, особливо заліза, а також кальцію, калію, магнію, фосфору, міді, молібдену, цинку, бору, йоду і є джерелом вітамінів групи В, вітаміну РР і С. В сочевиці багато жирних кислот з Омега- 3, Омега-6 і вона входить в раціон харчування багатьох народів світу. Великий вміст клітковини, покращує травлення і є профілактикою раку прямої кишки. Фолієва кислота теж міститься у великій кількості і це відрізняє її від інших продуктів. У сочевиці міститься триптофан, який в організмі преврвщается в серотонін і впливає на настрій. Каша з сочевиці стимулює обмін речовин, підвищує імунітет і нормалізуючий роботу сечостатевої системи. М'який, землистий смак роблять сочевицю приголомшливий продуктом для приготування ситних супів. Саме тому її часто рекомендують вживати в якості одного з основних білкових продуктів в здорової вегетаріанської дієти. Як правило, сочевицю готують з великою кількістю овочів (помідори, перець) і зелені для кращого засвоєння заліза. Французька зелена сочевиця ідеально підходять для салатів і плову. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Green Lentils Heritage Beans, Petite French Style
Спосіб приготування: промити 1 стакан чечевиці, додати 2 ½ склянки води і довести до кипіння. Зменшити вогонь до низького рівня і варити до готовності близько 25 хвилин. Можна долити більше води в разі необхідності, сочевиця повинна бути покрита водою під час приготування. Для 4 порцій необхідно 2 ½ чашки сочевиці.
Інші інгредієнти: французька зелена сочевиця.
Зберігати в сухому, прохолодному місці, щоб зберегти свіжість.
склад: | ||
Порція: 1/4 чашки (53 г) | ||
Порцій в упаковці: 13 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 190 | |
Калорії від жирів | 5 | |
всього жирів | 1 г | 2% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій калій | 0 мг 490 мг | 0% 15% |
всього вуглеводів | 32 г | 11% |
Харчові волокна | 18 г | 72% |
цукор | 0 г | |
білок | 13 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 2% | |
Залізо | 25% | |
фолат фосфор маній цинк | 20% 20% 15% 10% |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денний вживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
насичений жир | Менше ніж | 20g | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Чечевица не только вкусна, но и полезна, она вполне может заменять мясо, а усваивается гораздо лучше, да и пользы приносит больше. Зеленую чечевицу добавляют в салаты и готовят из нее гарниры – она красивая и яркая, и совсем не разваривается. Зеленая чечевица красиво смотрится в блюдах, она ароматнее, чем другие виды – конечно, она получается вкуснее с оливковым маслом, бальзамическим уксусом, зеленью и горчицей. При этом кожица у нее мягкая, так что она хороша и в супах, вторых блюдах и запеканках.