Червона квасоля, гострий чилі, Chili, Spicy, Amy's, 416 г
Квасоля з високим вмістом заліза, клітковини, білка і низьким вмістом жиру, ці класичні боби можуть стати здоровим і смачним продуктом харчування на кожен день. Ця квасоля замаринована в соусі з перцем чилі і грибами. Квасоля містить багато поживних речовин, саме тому її часто рекомендують вживати в якості основного білкового продукту в здорової вегетаріанської дієти. Найчастіше квасоля використовується в азіатській кухні з рисом або може бути з цукром для використання кондитерських виробах (тістечка і хліб). Квасоля з низьким вмістом жиру і високим вмістом білка є винятковим інгредієнтом в приготуванні салатів, супів, чилі, соусів, вегетаріанських гамбургерів, солодких страв (в японських Дисерта). У рецептах завжди використовується багато зелені і овочів. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Amy's, Organic Chili, Spicy
Інші інгредієнти: червона квасоля, фільтрована вода, цибуля, тофу, солодкий перець, солодка рисова борошна, сафлорова або соняшникову олію, часник, спеції, перець халапеньо, морська сіль.
Не містить: транс-жирів, консервантів, ГМО, глютен, арахіс, рибу, молюсків або яєць.
Рекомендації щодо застосування: не додавайте воду. Розігрійте і подавайте. Будь ласка, не переварюйте.
Попередження: містить сою. Продукт зроблений на об'єкті, який обробляє продукти, що містять пшеницю, молоко, лісові горіхи і насіння.
склад:
Розмір порції: 1 чашка (260 г) | ||
Порцій: 2 | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
калорії | 280 | |
Калорії з жирів | 80 | |
всього жирів | 9 г | 14% |
насичені жири | 1 г | 5% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 680 мг | 28% |
всього вуглеводів | 35 г | 12% |
Харчові волокна | 7 г | 28% |
Сугарс | 5 г | |
білок | 15 г | |
Вітамін А | 20% | |
Вітамін С | 25% | |
кальцій | 6% | |
Залізо | 20% | |
Відсоток денної норми заснований на дієті в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації