Кукурудзяний крохмаль, Corn Starch, Rapunzel, органік, 227 г
В наявності (закінчується)
Органічний кукурудзяний крохмаль, Rapunzel, Organic Corn Starch
Кукурудзяний крохмаль зазвичай використовують як загущувач в рідких харчових продуктах (наприклад: супи, соуси, підливи, заварні крему). Його змішують з рідиною, яка має більш низьку температуру. В результаті утворюється паста або густа суміш. Іноді кукурудзяний крохмаль стає краще борошна, тому що він утворює напівпрозору, а не непрозору суміш. Коли крохмаль нагрівається, молекулярні ланцюги розплутуються, завдяки чому, вони стикаються з іншими ланцюгами крохмалю і утворюють зчеплення, згущаючи рідина. Кукурудзяний крохмаль, який використовується головним чином для приготування їжі, і як предмет домашнього господарства, використовується і для багатьох інших цілей в декількох галузях промисловості. Починаючи від його використання в якості хімічної добавки для певних продуктів і закінчуючи медичною терапією для певних захворювань. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus. Крім того, наші консультанти допоможуть ознайомитися з різними продуктами харчування.
застосування
Для отримання найкращих результатів додайте 1-2 ст.л. на 2 ст. рідини для супів і соусів і 2-3 ст.л. для начинки пудингів і тортів. Завжди змішуйте кукурудзяний крохмаль з невеликою кількістю холодної води і лише потім додавайте в гарячу страву. Швидко доведіть до кипіння.
склад
Органічний кукурудзяний крохмаль з кукурудзи без ГМО. Виробляється на підприємстві, яке також переробляє пшеницю, клейковину, молочні продукти і сою.
склад: | ||
Розмір порції: 1 ст. (8 г) | ||
Порцій в упаковці: близько 28 | ||
В одній порції: | % Від добової потреби | |
калорії | 30 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
всього вуглеводів | 7 г | 2% |
білки | 1 г | |
Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації