Facebook Pixel

Спельта органічна, ORGANIC COUNTRY, 400 г

Країна виробник: Україна
гарантія якості
Код товару: 36686
Штрих-код: 4820200941226

Знятий з виробництва

85 грн
Нові товари ORGANIC COUNTRY
Продавець: Biotus
Biotus
Опис

Спельта органічна, Україна

Спельта органічна - древній родич твердої пшениці, яка виникла на Близькому Сході більше 8000 років тому. Ця реліквія пізніше поширилася по всій Європі, ставши особливо популярною в Німеччині. Пшениця спельта ніколи не піддавалася гібридизації, тому вона зберегла багато зі своїх первісних характеристик від античності в тому числі: складний смак та поживну цінність із цільного зерна. Полба засвоюється організмом краще, ніж інші форми пшениці і багато людей, з непереносимістю пшениці, використовують її в своєму раціоні. Ця пшениця містить високий відсоток волокна і є хорошим джерелом заліза і марганцю. З жувальної текстурою і солодким смаком, жито є відмінним зерном для приготування гарячої каші, для плову (замість рису), супу або в салати. Спельта дозволяє зробити ідеальний, поживний сніданок! Ви можете додати будь-яку комбінацію з родзинок, горіхів, нарізаних яблук, волоських горіхів, мигдалю, фініків, заморожених або свіжих ягід, насіння Чіа, тертого кокосового горіха, шматочків банана і арахісове масла. Підсолодити кашу можна невеликою кількістю кориці, кленовим сиропом або медом. Каша завжди буде мати приємну текстуру і чудовий смак! Продукти з цільного зерна мають важливе значення для вашого здоров'я. Ціле зерно включає в себе: висівки, ендосперм і зародок. Воно містить багато волокон, важливих вітамінів, мінералів і фитонутриентов. Дослідження показують, що вживання в раціоні продуктів з цільного зерна може знизити ризик розвитку багатьох захворювань: деяких видів раку (особливо раку шлунково-кишкового тракту), хвороб серця. Антиоксиданти, що містяться в цільного зерна зменшують ризик серцево-судинних захворювань. З цим, а також багатьма іншими корисними продуктами і напоями для здоров'я дорослих і дітей, ви можете ознайомитися більш детально на сайті Біотус.

Спосіб приготування:

1 стакан полби промити, залити холодною водою в співвідношенні 1 (полби): 2 (вода). Довести до кипіння, додати сіль. Варити на слабкому вогні під кришкою. Гарнір готовий!

Пророщування полби:

Спельту промити і замочити на 8-12 годин. Потім ретельно промити, знову перекласти в посуд і нещільно закрити марлею або блюдцем. Через приблизно 12 годин з'являться паростки.

Інші інгредієнти:

100% зерно полби

Умови зберігання:

Зберігати в сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів. Уникати впливу прямих сонячних променів.

Склад
склад:
Порція: 1/4 чашки (45 г)
Порцій в упаковці: 5
  В одній порції % Від добової потреби *
калорії 338  
білок 15 г  
всього жирів 2,4 г  
всього вуглеводів 70 г
Покупці також цікавились Схожі товари

Питання клієнтів

Немає питань

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    Відгуки покупців

    0

    0 відгуки

    Фільтри
    Дата
    рейтинг Корисність

    Відгуків немає

    Напишіть відгук
    Отримайте 40 грн на бонусний рахунок за відгук з фото або відео товару*
    * Деталі акції за посиланням
    Додати відгук
    • Як ви оцінюєте цей товар?

    Посилання на відео з Youtube

    Додавайте до 10 зображень в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Відгук буде показаний після модерації.

    loader
    Ви відправили відгуки модераторам.
    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10